Skihelm

Skihelm, een must op de piste!

Een skihelm is essentieel op de piste. Tegenwoordig draagt vrijwel iedereen er een. Wat begon als een verplicht nummer, is inmiddels een waar mode icoon aan het worden. Natuurlijk draait alles om veiligheid. Maar, het oog wil ook wat. En, daar is de huidige generatie helmen helemaal op ingericht. Al onze skihelmen en snowboard helmen voldoen aan de hoogste Europese testnorm en dragen allemaal het keurmerk EN-1077. Sommige skihelmen hebben daarbij ook nog het internationale ASTM 2040 keurmerk. Veiligheid gaat dus altijd voor bij Hippehelm.nl. Op onze website vind je diverse tips voor het kopen van een helm. De ANWB heeft nog een aantal zinvolle tips en ook op de website van de Nederlandse Ski Vereniging vind je nuttige aanbevelingen.

Hippehelm.nl is officieel POC en UVEX skihelm dealer. We beschikken zelfs over het grootste online POC skihelm assortiment van Nederland en België. Daarnaast vind je ook vele andere gerenommeerde merken in onze shop. Een hippe skihelm koop je bij hippehelm.nl

Skihelm
Aanbieding!
129,95 69,95 incl. BTW
Aanbieding!
108,95 79,95 incl. BTW
128,95 incl. BTW
128,95 incl. BTW
128,95 incl. BTW
128,95 incl. BTW
128,95 incl. BTW
128,95 incl. BTW
168,95 incl. BTW
168,95 incl. BTW
168,95 incl. BTW
168,95 incl. BTW

Skihelm technologien

Skihelmen worden in verschillende constructies uitgevoerd. Kortweg onderscheiden we 3 varianten:

  • Hardshell
  • In-Mold
  • Hybride

Bij de in-mold helm wordt schuim onder druk onder de buitenkant gespoten. Daarom zijn deze helmen heel licht. Skihelmen met een hardshell zijn wat zwaarder maar vaak ook duurzamer. Bovendien bieden ze een betere bescherming tegen puntige en scherpe voorwerpen. Hybride helmen vormen een combi van beide technieken. Door deze te zoeken leveranciers van hybride helmen hierin een balans. Weten welke maat skihelm je hebt? Gebruik dan onze handige maattabel.

als je op zoek bent naar een kinderskihelm. Check dan onze speciale kinderhelmen!