Motorhelm kopen

Een motorhelm kopen is een zorgvuldig proces. De helm moet niet alleen comfortabel zitten. De pasvorm moet voor een optimale veiligheid ook helemaal goed zijn. Daarnaast wil je natuurlijk ook een trendy helm. Een helm die past bij je motor en de rest van je outfit. Hippehelm.nl heeft een uiteenlopend assortiment van verschillende motor- en scooterhelmen. De komende tijd zal ons assortiment motorhelmen in rap temp steeds groter werden. Hou onze website dan ook goed in de gaten. Binnenkort ook de nieuwe AGV collectie verkrijgbaar bij Hippehelm.nl

Soort motorhelm

Onze motorhelmen zijn van topkwaliteit. Zoek wel altijd een helm die past bij je motor en je rijgedrag. Als je een tourmotor hebt, zul je een andere keuze maken dan wanneer je een crossmotor hebt. Voor kinderen hebben wij specifiek kleine kindermaten beschikbaar. Motorhelmen worden van verschillende materialen geproduceerd. De meest voorkomende materialen zijn Thermoplast, Polycarbonaat en Duroplast. Daarnaast onderscheiden we verschillende typen motorhelmen; we hebben:

  • Jethelmen
  • Systeemhelen
  • Integraalhelmen

Helm kopen? Neem dan eens rustig een kijkje op onze website. Mocht je vragen hebben, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar.