Skihelm kopen

Een skihelm kopen is nog niet altijd gemakkelijk. Sowieso zie je de skihelmen pas enkele jaren op de piste. In een paar jaar tijd heeft vrijwel iedereen een skihelm voor het skiën en snowboarden.

Nu veel mensen aan hun 2e of 3e helm toe zijn en hun skihelm moet worden vervangen wordt veel kritischer gekeken naar de eisen van zo’n helm. Een skihelm kopen gaat niet alleen op kleur. Het comfort speelt een belangrijke rol. Ook het gewicht en de technieken die zijn toegepast vinden kopers steeds belangrijker.

Hippehelm.nl besteedt veel aandacht aan het assortiment. Wij willen de beste helmen in onze shop. Geen rommel. Gewoon goede, kwalitatieve helmen waarmee je veilig en hip de piste op kan. Dus; wil je een helm kopen? Doe dat dan bij Hippehelm.nl

Aanbieding!
129,95 69,95 incl. BTW
239,95 incl. BTW
128,95 incl. BTW
128,95 incl. BTW
128,95 incl. BTW
Aanbieding!
128,95 109,95 incl. BTW
128,95 incl. BTW
128,95 incl. BTW
168,95 incl. BTW

Skihelm technologien

Skihelmen worden in verschillende constructies uitgevoerd. Kortweg onderscheiden we 3 varianten:

  • Hardshell
  • In-Mold
  • Hybride

Bij de in-mold helm wordt schuim onder druk onder de buitenkant gespoten. Daarom zijn deze helmen heel licht. Skihelmen met een hardshell zijn wat zwaarder maar vaak ook duurzamer. Bovendien bieden ze een betere bescherming tegen puntige en scherpe voorwerpen. Hybride helmen vormen een combi van beide technieken. Door deze te zoeken leveranciers van hybride helmen hierin een balans.

Weten welke maat skihelm je hebt? Gebruik dan onze handige maattabel.

Skihelm kopen? Dan doe je bij Hippehelm.nl